Optati pentru consumul unui suc de mere?
aprilie 2, 2018
Beneficii ale sucului de mere mai putin cunoscute
aprilie 13, 2018

Cel mai bun suc de mere, din Suceava vine

Livada de meri aduce provizii destul de mari pentru iarna, insa in afara de gem sau tarta cu mere facute pentru a le vinde, ce si cum se mai poate face din acestea? Cel mai simplu, usor de gasit si de plantat pom ofera fructe care reprezinta sanatate si imunitate ambalata atent intr-un ambalaj cand rosu, cand galben, cand galben cu dungi firave rosii.

Cei mici, dar si adolescentii prefera sucul de mere din Suceava in detrimentul altor sucuri care prin acidul inmagazinat sunt substante nocive pentru intregul organism.  Sucul de mere este prima alegere de suc a lor, iar fructele favorite sunt merele atunci cand vine vorba de o alimentatie echilibrata.

Un lucru miraculos este faptul ca marul este alimentul de baza al multor diete si contine vitamine, minerale, antioxidanti, iar acestea impreuna ajuta la functionarea optima a organismului. Desi foarte multe persoane curata coaja marului si o arunca, acestia ar trebui sa ia la cunostinta faptul ca in coaja acestuia se afla de fapt o substanta foarte utila corpului numita pectina, care este sanatoasa si o adevarata fibra alimentara solubila.

Merele nu doar ca sunt bogate in diversi nutrienti si vitamine, dar participa la prevenirea unei bune parti din boli, cum ar fi insuficienta renala sau gastrita,  datorita vitaminelor C, A, B1 si B2. Datorita metodelor moderne de extragere a sucului din mere prin presarea acestora, nu prin centrifugare, majoritatea calitatilor sunt pastrate. Acest lucru contribuie la prelungirea perioadei in care acesta isi va pastra totalitatea proprietatilor, adica 30 de zile de la desfacerea ambalajului.

Pentru persoanele care nu stiu sau nu detin dispozitivul necesar obtinerii unui suc natural in propria gospodarie, exista o solutie: Matedo Fruct Product. Acestia produc suc de mere din Suceava in mod bio, folosind mere de livada, fara sa adauge substante chimice. Ambalajul este special conceput pentru a nu permite contactul cu aerul, de aceea acest suc are valabilitate de un an de la obtinere.

Cum stii ca alegi echipa cea mai buna pentru acest proces?

Echipa care produce si vinde deliciosul si faimosul suc de mere se afla in Suceava si promite cel mai bun suc de mere la cel mai avantajos pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *