Despre noi

Firma noastră a apărut ca urmare a pasiunii pentru produsele ecologice. Încă de acum 5 ani, ne-am stabilit un plan de afaceri care să ne aducă succesul în acest domeniu.
Ne dorim să oferim clienților nostri cel mai sănătos suc de mere, realizat conform condițiilor europene.
Ne aflăm în municipiul Fălticeni, de unde dorim să ne mărim activitatea, chiar și peste hotare, nu doar în Romania.

Sucul de mere produs în fabrica noastră este obținut din produse bio, conceput special pentru a fi pe placul tuturor.
Sucul produs de noi are o durată de valabilitate de 1 an, fiind realizat din merele aduse chiar de dumneavoastră, pentru a fi siguri de calitatea acestuia.

Nu se adaugă nici o substanță chimică, produsul se conservă foarte bine cu ajutorul ambalajelor special concepute, care nu permit contactul cu aerul.
Sucul de mere are o savoare deosebită, conținând doar pulpa din fruct, de aceea recomandăm sucul pentru orice persoană, nu există nici o contraindicație, doar beneficii pentru sănătatea noastră.
Ne dorim să ne perfecționăm în permanență tehnicile de obținere a sucului de mere, pentru a vă aduce doza zilnică de sănătate, sub forma unui pahar de suc proaspăt.
Orice comandă pe care o primim o tratăm cu profesionalism și promptitudine, pentru a fideliza cât mai mulți clienți.
Puteți să ne contactați cu usurință, atât prin intermediul site-ului, cât și telefonic, pentru a vă face o programare. Astfel, nu veți mai aștepta, optimizând atât timpul dumneavoastră, cât și nouă.
Cu cât cantitatea de suc va fi mai mare cu atât prețurile vor fi mai mici.
Așadar, apelați cu încredere la firma noastră și veți avea parte de un suc de mere gustos și sănătos, pe care să îl savurați cu întreaga familie.